Supergode bounty uten sukker

Jeg har 4 favorittsmaker når det gjelder godis/kaker. Sjokolade, karamell, vanilje og kokos. 🙂

Disse bountyene er en av mine favoritter. De er enkle å lage og du kan selv bestemme hvor store du vil ha dem.

Jeg har brukt sukrin i oppskriften, men du kan fint bruke et annet søtstoff eller vanlig hvitt sukker. Smak deg litt frem.

Oppskrift:

  • 2 dl kokosmelk
  • 1 ts ekte vaniljesukker
  • 2 ss kokosfett/kokossmør (delfiafett)
  • 2 ss sukrin
  • 1 klype salt
  • 200 gr kokosmasse
  • 200 gr 70% mørk sjokolade (eller den sjokoladen du selv ønsker.)

Sett boksen med kokosmelk i kjøleskapet eller fryseren slik at melken skiller seg. Du skal kun bruke det tykkeste som legger seg på toppen. Kok opp kokosmelken sammen med vaniljesukker, kokosfett, salt og sukrin. Tilsett kokosmassen og rør godt. Kle en firkantet liten boks med plastfolie og ha massen i denne. Dekk til med plast. Sett dette i kjøleskapet slik at det stivner. Minimum 2 timer. Når massen har stivnet, ta den ut av plasten og del opp i passe store biter med en skarp kniv.Smelt sjokoladen på middels varme over vannbad. Dypp eller bruk en skje og hell sjokoladen over kokosbitene. Sett de tilbake i kjøleskapet i 30 min slik at sjokoladen stivner.

Kjempe gode!!! 🙂

#sukkerfri #kokos #kokosmelk #sjokolade #Bounty

4 kommentarer

Siste innlegg