Italiensk kjøttsuppe

 

Kjempe god og mettende suppe.

Denne oppskriften gir ca. 1 liter suppe.  Ca 57 kcal pr dl suppe / 3,7 gram protein.

 

Oppskrift:

  • 200 gram karbonadedeig
  • 2 gulrøtter
  • 2 poteter
  • 1 purre
  • 6 dl hønsebuljong
  • 3 ss tomatpure
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss flytende margarin
  • 1 dl rødvin
  • finhakket basilikum
  • salt, pepper, lime saft, evt chilipepper

 

 

Vask, rens og skrell grønnsakene. Finhakk purre og hvitløk. Poteter og gulrot rives grovt på et rivjern.

Fres grønnsakene i olivenolje til de er blanke. Sett til siden.

Fres tomatpure i en kjele og tilsett hønsebuljong. La koke i ca 5 min.

Stek karbonadedeigen i margarinen.

Ha karbonadedeig og grønnsakene i buljongen og tilsett rødvin. La småkoke i ca 20 min.

Smak til med basilikum, salt, pepper, lime saft og evt chilipepper.

Serveres med mager kesam og grovt brød.

#suppe #mager #rødvin #potet #kjøttsuppe

 

Følg meg gjerne på Instagram: @astridkokk

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg