Protein-rundstykker

  • Disse rundstykkene er raske å lage, metter mye og lenge, få ingredienser og smaker veldig godt.

Rundstykkene på bilde over grunnoppskriften. Du kan tilsette det du vil av smak selv. Det du liker best. Jeg har også laget noen med soltørket tomat, oliven, chili, hvitløk, basilikum og vårløk.

Du kan også lage de med et søtt innslag som f.eks. rosiner og annen tørket frukt og sjokoldebiter.

Om du ønsker, kan du også bruke denne deigen som pizzabunn. Da er det lurt å steke bunnen halvferdig før du har på det fyllet du ønsker.

Disse kan også lages glutenfrie.

Oppskrift:

  • 1 beger mager Cottage Cheese (400 gram)
  • 4 egg + 1 egg til pensling.
  • 400 gram havregryn
  • 1 ts salt
  • 2 ts bakepulver.

 


Ha Cottage Cheese og egg i en bolle og gjør det glatt med en stavmikser.

Tilsett salt, havregryn og bakepulver. Kna alt godt sammen. La deigen svelle i ca. 10 min.

Deigen blir ganske fast.

 

Trill rundstykker av deigen. (Eller lag pizzabunn).Det blir ca. 15 stk rundstykker av denne deigen.

 

Pensles med egg før steking.

Stekes på 200 grader i ca. 25 minutter.

 

 

Hvil du lage en deig med smak, kan du gjøre som på bildene under.

Hvis du vil tilsette krydder og smak, gjør det når deigen er ferdig blandet.

Tilsett alt og kna godt sammen. La deigen svelle i ca. 10 min.

Trill ut til rundstykker.

#proteinrundstykker #proteiner #cottagecheese #mager #egg #rundstykker #energi #muskler #blogg #matblogg #astridkokk

Instagram: @astridkokk

Snapchat: astridkokk

Facebook: Astridkokk.blogg.no

 

Del gjerne.<3

4 kommentarer
    1. Cottage Cheesen er jo med på bidra til alle proteinene sammen med eggene og er en stor del av væsken i disse rundstykkene. Når du bruker stavmikser på den blir den helt glatt. Når Cottage cheese blir varmet opp så smelter den akkurat som ost på en måte. Hvis det er fordi at du ikke liker, blir det noe annet i disse rundstykkene. Du kan prøve med andre ting som rømme eller kesam, men har ikke prøvd selv så kan ikke garantere for resultatet. Hvis du ikke tåler laktose, må du nesten prøve med laktosefri rømme eller noe liknende. :-)Bergensergenser:

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg