Amerikanske pannekaker. Sukkerfrie – Glutenfrie – Laktosefrie.

Sukkerfrie, glutenfrie og laktosefrie.

Luftige og lette.

Disse pannekakene er gode både til frokost, lunsj, middag og kvelds.

Av oppskriften blir det ca. 10 stk pannekaker.

Oppskrift:

  • 3 egg
  • 25 gram Tagatesse eller annet søtstoff
  • 0,5 ts salt
  • Frøene fra en halv vaniljestang
  • 4 dl lett kokosmelk (1 boks)
  • 50 gram olje
  • ca. 200 gram Jytte-mjøl
  • 2 ts bakepulver

 

Pisk alt sammen i en bolle og la røren hvile i ca. 10 min.

Stek små pannekaker i en Non-stick-panne, type Teflon. Har du ikke det, bruk litt olje under stekingen.

Serveres med f.eks. friske bær og mager vaniljekesam.

Om du ønsker kan du tilsette i røren en most banan, 1 dl glutenfrie havregryn. (Fjern da ca 20 gram Jytte-mjøl). Om du ønsker, kan du også bruke litt mandelmel, kokosmel og liknende. Du kan også bruke annet glutenfritt mel om du ønsker.

Kokosmelken gjør at det smaker litt kokos av pannekakene. Ønsker du ikke den smaken, bruk da vanlig laktosefri melk.

 

#pannekaker #amerikanske #mager #glutenfri #glutenfrie #jyttemjøl #laktosefri #melkefri #kokosmelk #lett #tagatesse #søtstoff #sukkerfrie #sukkerfri #funksjonellmat #blogg #matblogg #astridkokk #engodstart

 

Del gjerne. <3

 

Instagram: @astridkokk

Snapchat: astridkokk

Facebook: Astridkokk.blogg.no

 

4 kommentarer

Siste innlegg