Mager og knallgod tunfisksalat.

Veldig enkel og god tunfisksalat lager du lett selv.

Denne er både mager og proteinrik. Perfekt pålegg på knekkebrødet eller som en liten lunsj med grønn salat til. Godt med kokt egg og finsnittet vårløk til også.

Du kan gjerne bruke laks eller annen fisk, reker eller f.eks. stekt kylling i stedet for tunfisk.

Lar du den ferdige salaten stå å “god-gjøre seg” til dagen etter før du spiser den, vil smakene komme bedre frem.

Salaten holder seg i tett boks i kjøleskapet i ca. 1 uke.

 

Oppskrift:

  • 1 boks tunfisk i vann
  • 1 halv finhakket rød løk
  • 1 halv finhakket rød paprika
  • 1 halv finhakket rød chili
  • 1 fedd finhakket hvitløk
  • 1 ss finhakket persille
  • 3 ss mager kesam
  • 2-3 ss lett majones
  • Salt og pepper.

 

Sil av vannet fra boksen med tunfisk.

Bland alt godt sammen i en bolle og smak til med salt og pepper.

#tunfisk #tunfisksalat #salat #mager #litefett #proteiner #proteinrik #magerkesam #pålegg #lunsj #blogg #matblogg #astridkokk

 

Del gjerne. <3

 

Instagram: @astridkokk

Snapchat: astridkokk

Facebook: Astridkokk.blogg.no

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg