Drue -og vårløksalat/purre

Denne salaten er supergod, passer både til stekt fisk og det meste av stekt kjøtt og spesielt grillmat.

Enkel og lage med få ingredienser og er mager.

Oppskriften er nok til ca. 3-4 personer.

Oppskrift:

  • Ca. 300 gram steinfrie druer
  • Ca. 7 vårløk eller 1 liten purre
  • Ca. 100 gram lett majones
  • Ca. 2 dl mager kesam
  • 1-2 ss Sitronsaft
  • 1 ss Sukker/Sukrin
  • Salt.

 

Skyll og del alle druene i to. Bruk gjerne både grønne og blå druer.

Kutt vårløk/purre i tynnestrimler.

Bland majones, kesam, sitronsaft, sukker og salt i en bolle. Smak deg frem.

Bland druene og vårløken inn i “kremen”. Lag den gjerne et par timer før den skal spises slik at smakene får satt seg. Smak til.

 

 

#drue #vårløk #salat #drueogvårløksalat #drueogpurresalat #magerkesam #kesam #lettmajones #mager #tilbehørtilfiskogkjøtt #matblogg #astridkokk

 

Del gjerne dette med dine venner. <3

 

Du finner meg også her:

Instagram: @astridkokk

Snapchat: astridkokk

Facebook: Astridkokk.blogg.no

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg