Tips til 17.mai. Kaker og dessert.

Det er vår og varmt i været om dagen. Om litt er det 17. Mai igjen og måtte været holde seg slik at det blir en flott feiring av nasjonaldagen vår.

Jeg tenkte at jeg med disse bildene ville komme med noen tips om hva du kan bake og hvordan du kan pynte.

 

Denne kaken er en sitronkake/formkake som er farget med Wilton gelefarge.

Farg 1/3 av kakerøren med blå farge og 2/3 av kakerøren med rød farge.

Stek røren i to forskjellige former. Den røde kaken deles i to etter den er stekt.

Oppskrift på sitron kake ligger her på bloggen.

Kremen er en ostekrem. Du kan også bare bruke en vanlig pisket krem eller en marengs blandet med litt sitronsaft.

På Europris får du kjøpt masse 17. mai pynt til en billig penge, Som f.eks. bånd, flagg, og mye annet i rødt, hvitt og blått.

 

 

Server gjerne en dessert med pisket krem, jordbær/bringebærsaus, jordbær og blåbær, Eller som frokost med yoghurt i stedet for krem. Server i flotte glass til en slik spesiell dag.

 

Lag en panna cotta med jordbærgele og blåbærsyltetøy. Pynt med friske bær. (Og evt. havreflarn)

 

 

Lag små porsjonskaker. Laget av samme oppskrift som den over -> sitronkake.

 

Bak en ostekake og pynt i rødt, hvitt og blått. Oppskrift ligger her på bloggen.

 

Ønsker alle en riktig flott 17.mai – feiring.

 

#17mai #nasjonaldag #Norge #kake #flagg #pynting #feiring #fest #gebursdag #tips #dessert #matblogg #astridkokk

 

Del gjerne dette innlegget med dine venner. <3

 

 

Du finner meg her også:

 

Instagram: @astridkokk

Snapchat: astridkokk

Facebook: Astridkokk.blogg.no

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg