Ramsløkolje.


 

Ramsløk kan du finne viltvoksende i skogen. Eller i grønnsakshyllen på Meny. 🙂

Smaker fantastisk. En blanding av hvitløk og gressløk/purre. Du kan tilsette oljen i salter, til pasta, omelett, paier, pizza, i bakverk, passer til biff/kjøtt, fjærkre og fisk.

Hvis du ikke får tak i ramsløk, kan du fint lage krydderolje av andre friske krydderurter.

 

1 dl nøytral olje, en liten klype Maldon-salt og en potte friske krydderurter som for eksempel ramsløk, basilikum, timian, oregano, gressløk etc.

Vask urtene. Ha olje, salt og urter i en beholder og kjør alt glatt med en stavmikser.

Oljen holder seg i ca. 2 uker i kjøleskapet.

 

 

#ramsløk #olje #ramsløkolje #menymatglede  #reklame #passertilalt #krydderurter #matblogg #astridkokk

 

Snapchat: astridkokk

Instagram: @astridkokk

Facebook: Astridkokk.blogg.no

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg