Fylte og stekte squashblomster

Dette året er jeg så heldig å ha squash i hagen. Jeg sådde frø i våres og nå begynner det å vokse frem små grønne squash. Disse store Orange blomstene sitter i enden av hver lille squash. Hvis du ikke rører blomstene, visner de bare og faller av. Blomstene smaker også godt av squash.

 

Oppskrift til ca. 8 fylte blomster:

  • En halv squash i små terninger
  • En halv rød paprika i små terninger
  • 2 ss finhakket gressløk
  • 2 skiver loff i terninger, uten skorpe
  • 1 sammenpisket egg
  • 100 gram kokt skinke i små terninger (kan sløyfes om du ønsker en vegetarisk rett.)
  • Ca. 75 gram kremost naturell eller med urter og hvitløk
  • Ca. 40 – 50 gram reven parmesan.

 

Legg terningene av loff ned i det sammenpiskede egget og la det trekke.

Bland alt i en bolle og rør godt. Bland og rør inn loff og eggeblandingen.

Bruk en liten teskje og fyll blomstene. Surr bladene litt sammen slik at du lukker fyllet inn i blomsten.

Legg de en smurt ildfast form og stek de i 10 minutter på ca. 200 grader.

Om du ønsker kan de også frityrstekes med da må de dobbelt paneres eller dyppes i en frityrrøre først.

Serveres varme som forrett eller bare som en snack.

 

#squashblomster #fyltesquashblomster #squash #blomster #fyll #grønnsaker #parmesan #kremost #vegetar #forrett #snack #enkelt #rask #matblogg #astridkokk

 

Del gjerne.<3

 

Du finner meg her også:

Snapchat: astridkokk

Instagram: @astridkokk

Facebook: Astridkokk.blogg.no

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg