hits

One Pot Pasta



Dette er en veldig enkel og rask pastarett som lages i en og samme gryte.

Du kan bruke de grønnsakene du ønsker selv men de bør være av sammen konsistens slik at de blir ferdig kokte på samme tid som pastaen. Ønsker du å bruke rotgrønnsaker, må disse kuttes i små biter.

Oppskriften er til 2 porsjoner.

 

Oppskrift:

  • 1 løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 rød chili
  • 1 boks hermetiske hele Cherry-tomater
  • En neve basilikum
  • 3 små chorizo-pølser (Stekeklare)
  • 3 dl pasta
  • 1,5 dl vann
  • 1 halv grønn squash
  • 1 halv gul squash
  • 1 bunt grønn asparges
  • oliven
  • fersk mozzarella
  • salt, pepper, sukker, frisk basilikum til pynt.
  • Olje til steking.

 

Ha olje i en kjele.

Del løk, hvitløk og chili en små terninger. Ha det i kjelen og fres det blankt.

Del Chorizo i skiver og stek sammen med de andre ingrediensene i noen få minutter. Om du ønsker, kan du lage denne retten uten og kjøttfri.

Ha i hermetiske tomater og vann. Kok opp.

Tilsett pasta. Kok i 5 min før du har i resten av ingrediensene. Kok så alt til pastaen er ferdig. Husk å røre ofte slik at pastaen ikke setter seg fast i bunnen. Ha i mere vann om du synes det blir for tørt.

Smak til med salt, pepper og sukker.

Ha over fersk ost og basilikum ved servering. Ha gjerne over fersk reven parmesan også.

 



 

#onepotpasta #altiengryte #pasta #grønnsaker #chorizo #middagstips #rask #enkel #middag #lunsj #oppskrift #matblogg #astridkokk #lecreuset #kitchn #reklame

 

Del gjerne dette innlegget med dine venner. <3

 

Du finner meg her også:

Snapchat: astridkokk

Instagram/Instastory: @astridkokk

Facebook: Astridkokk.blogg.no

 

 

4 kommentarer

Henriette Celin

22.09.2016 kl.21:48

Så knallgodt ut ;-)

Astrid Eng Johansen

22.09.2016 kl.22:52

Takk! :-) Henriette Celin:

Evelin

22.09.2016 kl.22:31

nam det så godt ut :D

Astrid Eng Johansen

22.09.2016 kl.22:52

Takk! :-) eveliin:

Skriv en ny kommentar

Astrid Eng Johansen

Astrid Eng Johansen

47, Skiptvet

Fagutdannet kokk siden 2000 og jobber som kokk. Jeg er lidenskapelig opptatt av kakebaking og matlaging. Liker å teste ut nye smakskombinasjoner og elsker å lese kokebøker der jeg selv kan få inspirasjon. Mulig at det er litt nerdete. :-) Synes også at det er viktig å holde på den gode, norske tradisjonsmaten og fremgangsmåtene. Følg meg gjerne på Instagram: @astridkokk, Facebook: Astridkokk.blogg.no og legg meg gjerne til på Snapchat: astridkokk. Jeg driver også 4.generasjon gårdsdrift med melkeku, korn og skog.

Kategorier

Arkiv