Denne middagsretten lager du enkelt og raskt på ca. 15 -20 min.
Den er også ganske mager med få kalorier. Ønsker du å sløyfe pølsen, kan du gjerne gjøre det.
Denne kan serveres både som hverdagsmat og til fest.
Oppskrift til 2-3 porsjoner:
- 300 gram fersk torsk
- 1 rødløk
- 1 fedd hvitløk
- 1 rød chili
- 1 ss sukker eller honning
- 2 ss balsamicoeddik
- 1 boks finhakkede tomater
- 1 ss paprikapulver
- Ca. 10-12 sorte oliven med stein
- En håndfull grovhakket basilikum
- Ca. 200 gram chorizo. (Bruk pølse som er egnet til kok og stek)
- Salt og pepper.
Del rødløken i båter, finhakk hvitløk og chili. Fres dette i litt olje i en kjele eller panne.
Ha over tomatene, sukker, paprikapulver, eddik, basilikum og oliven.
La dette koke i ca. 5 min.
Del fisken enten i biter på 100 gram eller to biter på 150 gram. Ha de i tomatgryten sammen med chorizo-pølse. La dette koke på middelsvarme i ca. 10-12 min., til fisken er gjennomvarm og “flakete” i kjøttet.
Smak til med salt, pepper og evt litt mere sukker og eddik.
Serveres med godt brød til.
#middagstips #torsk #tomat #chorizo #oliven #enkel #rask #fåkalorier #mager #oppskrift #middag #fisk #basilikum #matblogg #astridkokk
Del gjerne dette med dine venner. <3
Du finner meg her også:
Instagram: @astrdikokk
Snapchat: astridkokk
Facebook: Astridkokk.blogg.no
Nam! 🙂 Så godt det så ut! 🙂
Hørtes ut som gode smaker, også så det fristende ut :))
Tusen takk! 🙂 annebe:
Tusen takk! 🙂 elisebr: