Torsk i tomat med chorizo

Denne middagsretten lager du enkelt og raskt på ca. 15 -20 min.

Den er også ganske mager med få kalorier. Ønsker du å sløyfe pølsen, kan du gjerne gjøre det.

Denne kan serveres både som hverdagsmat og til fest.

Oppskrift til 2-3 porsjoner:

  • 300 gram fersk torsk
  • 1 rødløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 rød chili
  • 1 ss sukker eller honning
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 1 boks finhakkede tomater
  • 1 ss paprikapulver
  • Ca. 10-12 sorte oliven med stein
  • En håndfull grovhakket basilikum
  • Ca. 200 gram chorizo. (Bruk pølse som er egnet til kok og stek)
  • Salt og pepper.

 

Del rødløken i båter, finhakk hvitløk og chili. Fres dette i litt olje i en kjele eller panne.

Ha over tomatene, sukker, paprikapulver, eddik, basilikum og oliven.

La dette koke i ca. 5 min.

Del fisken enten i biter på 100 gram eller to biter på 150 gram. Ha de i tomatgryten sammen med chorizo-pølse. La dette koke på middelsvarme i ca. 10-12 min., til fisken er gjennomvarm og “flakete” i kjøttet.

Smak til med salt, pepper og evt litt mere sukker og eddik.

Serveres med godt brød til.

 

 

#middagstips #torsk #tomat #chorizo #oliven #enkel #rask #fåkalorier #mager #oppskrift #middag #fisk #basilikum #matblogg #astridkokk

 

Del gjerne dette med dine venner. <3

 

Du finner meg her også:

Instagram: @astrdikokk

Snapchat: astridkokk

Facebook: Astridkokk.blogg.no

 

4 kommentarer

Siste innlegg