Juleskum-pannacotta

Det høres kanskje litt voldsomt ut å lage dessert av juleskummet men det blir så godt! Og er så enkelt. Kun 2 ingredienser; Juleskum og fløte.

Jeg anbefaler å lage en bærsaus og servere til. Noe som er litt syrlig. Bærsaus kan du enkelt lage ved å kjøre f.eks. jordbær og litt melis helt glatt med en stavmikser eller i en foodprosessor. Tilsett gjerne litt vaniljesukker.

 

Oppskrift på pannacotta:

  • 130 gram juleskum
  • 3 dl kremfløte

 

Kok opp fløten og ha i juleskummet.

Ta kjelen av platen og rør til skummet er oppløst.

Fordel i porsjonsglass, ca. 1 dl pr porsjon.

Avkjøl i kjøleskap i ca. 3 timer.

 

#juleskum #reklame #ikkesponset #pannacotta #dessert #jul #Christmas #nisse #tomte #skum #godis #godteri #oppskrift #enkel #rask #juledessert #barn #lagsammenmedbarna #matblogg #astridkokk

 

Del gjerne dette med dine venner. <3

 

Du finner meg her også:

Instagram: @astridkokk

Snapchat: astrdikokk

Facebook: Astridkokk.blogg.no

 

 

3 kommentarer
    1. Hvor mange porsjoner blir dette ca? Skjønner at det er avhengig av størrelse på dessertskåler altså, men 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg