Pulled Salmon Wraps #reklame #gave



Jeg har vært så heldig å få tilsendt dette i gave fra Santa Maria Norge.

For å lage Pulled Salmon Wraps, Bombay Style trenger du chapati-brød, laks, krydderblanding/marinade til laks (fra Santa Maria), Lemon Chutney, gresk yoghurt naturell eller mager kesam og frisk spinat.

Lag marinaden etter anvisning på pakken, ha denne over fisken og stek fisken i ovnen, varm chapati i ovn eller stekepanne. Fordel spinat, laks, lemon chutney, yoghurt/kesam i chapati-brødet.

Tips: Lemon Chutney passer så godt til andre fiskeretter også.

Velbekomme!

Dette var så godt. Anbefaler på det varmeste.

 


 

#pulledsalmonwraps #salmon #wraps #middagstips #chapati #lemonchutney #spinat #yoghurt #laks #santamarianorge #krydder #Santamaria #reklame #gave #matblogg #oppskrift #anbefaler #astridkokk

 

Del gjerne dette innlegget med dine venner.

 

Du finner meg her også:

Instagram: @astridkokk

Snapchat: astridkokk

Facebook: Astridkokk.blogg.no

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Astrid Eng Johansen

Astrid Eng Johansen

46, Skiptvet

Fagutdannet kokk siden 2000 og jobber som kokk. Jeg er lidenskapelig opptatt av kakebaking og matlaging. Liker å teste ut nye smakskombinasjoner og elsker å lese kokebøker der jeg selv kan få inspirasjon. Mulig at det er litt nerdete. :-) Synes også at det er viktig å holde på den gode, norske tradisjonsmaten og fremgangsmåtene. Følg meg gjerne på Instagram: @astridkokk, Facebook: Astridkokk.blogg.no og legg meg gjerne til på Snapchat: astridkokk. Jeg driver også 4.generasjon gårdsdrift med melkeku, korn og skog.

Kategorier

Arkiv

hits