Jordbær -og prosecco cocktail



Hva med en deilig frisk sommer-coctail?

Denne lager du enkelt med få ingredienser.

Skyll og rens ca. 150 gram friske norske jordbær.

Blandes med 1 ss sukker og 1 ts vaniljesukker. Knus bærene med gaffel eller bruk en stavmikser.

Bland alt sammen med 1,5 dl prosecco eller en musserende vin du liker. Bør ikke være så veldig søt.

Om du ønsker å lage en coctail uten alkohol, kan jordbærene blandes med f.eks Mozell.

 

GOD SOMMER. <3

 



 

#cocktail #strawberry #prosecco #sommer #drink #alkoholfri #jordbær #enkel #oppskrift #matblogg #astridkokk

 

Del gjerne dette med dine venner. <3

 

Du finner meg her også:

Instagram: @astridkokk

Snapchat: astridkokk

Facebook: Astridkokk.blogg.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Astrid Eng Johansen

Astrid Eng Johansen

46, Skiptvet

Fagutdannet kokk siden 2000 og jobber som kokk. Jeg er lidenskapelig opptatt av kakebaking og matlaging. Liker å teste ut nye smakskombinasjoner og elsker å lese kokebøker der jeg selv kan få inspirasjon. Mulig at det er litt nerdete. :-) Synes også at det er viktig å holde på den gode, norske tradisjonsmaten og fremgangsmåtene. Følg meg gjerne på Instagram: @astridkokk, Facebook: Astridkokk.blogg.no og legg meg gjerne til på Snapchat: astridkokk. Jeg driver også 4.generasjon gårdsdrift med melkeku, korn og skog.

Kategorier

Arkiv

hits