Pjalt fra Røros





Du har vel kjøpt bladet Hjemmet denne uken?

Dette er 3. uken jeg har et 2 siders innlegg med kaker fra noen av stedene der NRK sommertåget stopper.

Jeg har 8 innlegg i bladet i sommer.

Denne uken er det Pjalt fra Røros. Det er en kjempe god lefse som er myk og søt og er knallgod varm med lys sirup eller brunost på.

 

 

På side 20 og 21 kan du lese om denne tradisjonsrike lefsen fra Røros.






 

Følg med i neste uke av Hjemmet. Der finner du du noe godt fra Kongsvinger.

I disse 8 innleggene i Hjemmet har jeg bakt kaker (og ett brød med suppe) jeg aldri har bakt før. Det har vært kjempegøy å bake nye ting.

Anbefaler at du prøver noe du aldri har bakt eller smakt før. Det er alltid gøy å prøve noe nytt. :-)

 

Husk å kjøpe Hjemmet denne uken da! Og neste uke og i fire uker til. ;-)

 

#pjalt #lefse #røros #tradisjonbakst #tradisjon #bakst #media #ukebadethjemmet #hjemmet #nrksommertoget #sommeråpent #sommerinorge #oppskrift #matblogg #astridkokk

 

Del gjerne dette innlegget med dine venner. <3

 

Du finner meg her også:

Instagram: @astridkokk

Snapchat: astridkokk

Facebook: Astridkokk.blogg.no

 

Én kommentar

elisebr

12.07.2017 kl.14:53

Så gode de så ut! :)

Skriv en ny kommentar

Astrid Eng Johansen

Astrid Eng Johansen

46, Skiptvet

Fagutdannet kokk siden 2000 og jobber som kokk. Jeg er lidenskapelig opptatt av kakebaking og matlaging. Liker å teste ut nye smakskombinasjoner og elsker å lese kokebøker der jeg selv kan få inspirasjon. Mulig at det er litt nerdete. :-) Synes også at det er viktig å holde på den gode, norske tradisjonsmaten og fremgangsmåtene. Følg meg gjerne på Instagram: @astridkokk, Facebook: Astridkokk.blogg.no og legg meg gjerne til på Snapchat: astridkokk. Jeg driver også 4.generasjon gårdsdrift med melkeku, korn og skog.

Kategorier

Arkiv

hits