Denne oppskriften er så enkel og kaken blir knallgod.
Ingrediensene rører du sammen på 5-6 minutter.
En kake som slår an både hos barn og voksne.
Oppskrift:
- 100 gram mørk kokesjokolade
- 100 gram lys kokesjokolade
- 200 gram smør
- 5 egg
- 1,5 dl sukker
- 1,5 dl brunt sukker
- 2 ts vaniljesukker
- 1 klype salt
- 4 dl hvetemel
- 1,5 ts bakepulver
- 1 pose Nonstop med melkesjokolade (gul pose)
Smelt smør i en litt stor kjele. Og ta kjelen av platen.
Grovhakk sjokoladen og ha den i smøret. La den stå i 5 min før du rører sjokoladen glatt.
Ha i et og et egg. Rør godt mellom hver gang.
Ha i både vanlig sukker, brunt sukker, vaniljesukker og salt.
Bland bakepulveret med hvetemelet og rør det gått inn i sjokoladerøren.
Ha røren i en liten langpanne kledd med bakepapir.
Strø over Nonstop.
Stek kaken på 150 grader midt i ovnen i ca. 30 min.
Avkjøl noe før du deler den. Om du ikke ønsker den så “bløt” inni, kan du la den stå i 10 min til i ovnen.
#Brownies #nonstop #sjokolade #mlkesjokolade #silkemyk #kos #god #rask #enkel #oppskrift #matblogg #astridkokk
Del gjerne dette med dine venner. <3
Du finner meg her også:
Instagram: @astrdikokk
Snapchat: astridkokk
Facebook: Astridkokk.blogg.no
Går det fint å steke denne kaken dagen før den skal spises eller er den best samme dag?
Bak den gjerne dagen før eller 2 dager før. 🙂 Lene: