Müslibarer

Disse barene er knallgode, enkle å lage og er så kjekke å ha med seg på tur, på skolen og jobb eller bare som snacks eller mellommåltid.

 

Oppskrift:

100 gram havregryn

30 gram proteinpulver med vaniljesmak (fra f.eks. Nutramino)

30 gram grovt hakkede mandler

30 gram grovt hakkede valnøtter

30 gram sesamfrø

30 gram gresskarkjerner

30 gram kokosmasse

60 gram rosiner

1 ts kanel

1 ts vaniljesukker

0,5 ts salt + Maldon salt til å strø på toppen.

5 ss peanøttsmør

4-5 ss fibersirup gold

3 ss vann

 

Varm peanøttsmør, fibersirup og vann i en kjele på svak varme slik at det blir litt tynnere.

Bland alt det andre i en bolle.

Hell peanøttsmørblandingen over alt det tørre og kna sammen til en deig.

Strø litt havregryn i bunnen på en firkantet boks type isboks eller liknende.

Trykk deigen jevnt ned i boksen. Dekk til med plast eller lokk og la den stå i kjøleskap i 2-3 timer før du deler den i passe biter med en skarp kniv.

Oppbevar i kjøleskap, pakket inn.

Tips: Om du ønsker, kan du bytte ut ingrediensene med det du liker best, bare mengdene er like de jeg har i min oppskrift her.

 

 

#müslibar #hjemmelaget #sukkerfri #digg #turmat #mellommåltid #littsulten #fiberrik #oppskrift #matblogg #fibersirup #funksjonellmat #astridkokk

 

Del gjerne dette med dine venner. <3

 

Du finner meg her også:

Instagram: @astridkokk

Snapchat: astridkokk

Facebook: Astridkokk.blogg.no

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg