Du kan enkelt lage ditt eget sjokoladepålegg både sukkerfritt eller med sukker.
Oppskriften er både enkel og rask.
Jeg har bakt proteinrundstykker (på bilde) Oppskriften på disse ligger på bloggen allerede.
Oppskrift på sjokoladepålegg:
- 250 gram hasselnøtter
- 4 ss kakao (eller etter ønske)
- 1 ts vaniljesukker
- 1,5 ts maldonsalt
- 2 ss Sukrin Gold
- 2 ss Tagatesse. (eller etter ønske).
Forvarm ovnen på 200 grader.
Strø hasselnøttene ut over et stekebrett. Stek/rist nøttene i ovnen i ca 15 min. Snu litt på de innimellom.
Ta nøttene ut av ovnen og gni av de skallet. (Trengs ikke)
Ha nøttene over i en foodprosessor og kjør nøttene til en glatt krem. Det tar noen minutter. Bruk en slikkepott og ta ned det på kantene innimellom. Oljen fra nøttene skal komme ut slik at det blir ganske tyntflytende.
Ha i resten av ingrediensene. Smak deg til med søtstoffet.
Om du IKKE ønsker å bruke søtstoff men sukker, så gjør gjerne det. Smak deg frem til ønsket søtt pålegg.
Ha sjokoladepålegget over på et glass med lokk og oppbevar det i kjøleskapet. Det tykner en del etter avkjøling.
#sjokoladepålegg #sjokolade #pålegg #hasselnøtter #hasselnøttkrem #sukkerfri #chocolate #sugerfree #utensukker #hazelnut #enkel #rask #oppskrift #sunnmat #sunneremat #sjokolademidtiuka #matblogg #astridkokk
Du finner meg her også:
Instagram: @astridkokk
Snapchat: astridkokk
Facebook: Astridkokk.blogg.no
Dette skal jeg teste ut! 🙂 Mannen i huset elsker sjokoladepålegg!
Sjekk gjerne ut min matblogg 🙂
Så godt det så ut! 🙂