hits

Kyllingwook med nudler

Middag på ca 20 minutter! Deilig kyllingwook med asiatiske smaker. Oppskriften er til ca. 4 personer.   Oppskrift: ca 200 gram ramen eller nudler ca. 400 gram rå kylling i strimler 1 fedd finhakket hvitløk 1 ss finhakket fersk ingefær 1 finhakket rød chili 1 rødløk 1 halv r...

Biff Chop Suey

Så godt og så enkelt å lage selv. Smaker akkurat som den du får på kinarestaurant. Oppskriften er til 4 porsjoner. Oppskrift: Ca. 500 gram biff i strimler Ca. 240 gram Jasminris   Marinade til kjøttet: 1 ss soyasaus 2 ss østerssaus (oyster sauce) 0,5 ts salt 0,5 ts pepper 1 ...

Grønn asia-inspirert salat. #kjøttfrimandag

Varm asiatisk salat uten kjøtt. Men med tofu. Enkelt og raskt og smaker utrolig godt. Oppskriften er til 2 personer. Oppskrift: 1 bunt grønne aspargestopper 1 broccoli 200 gram tofu Ca. 150-200 gram nudler 1 ss finrevet fersk ingefær 1 finhakket rød chili 1 finhakket hvitløksfedd 1...

Supergode vårruller

De godeste vårrullene kan du enkelt lage selv. Det tar litt tid, men du vil ikke angre.I denne oppskriften har jeg brukt kjøttdeig av svin, men du kan bruke kyllingkjøttdeig, karbonadedeig eller kjøttdeig. Anbefaler at du tar deg en tur i en matbutikk som selger utenlandske varer og kjøper vårrul...
Astrid Eng Johansen

Astrid Eng Johansen

46, Skiptvet

Fagutdannet kokk siden 2000 og jobber som kokk. Jeg er lidenskapelig opptatt av kakebaking og matlaging. Liker å teste ut nye smakskombinasjoner og elsker å lese kokebøker der jeg selv kan få inspirasjon. Mulig at det er litt nerdete. :-) Synes også at det er viktig å holde på den gode, norske tradisjonsmaten og fremgangsmåtene. Følg meg gjerne på Instagram: @astridkokk, Facebook: Astridkokk.blogg.no og legg meg gjerne til på Snapchat: astridkokk. Jeg driver også 4.generasjon gårdsdrift med melkeku, korn og skog.

Kategorier

Arkiv