hits

Smakfull og enkel oksegryte.

Jeg er veldig glad i gryter. Både å lage de og å spise. Du kan tilsette det du er glad i av grønnsaker, kjøtt og krydder. I denne har jeg valgt økologisk grytekjøtt i litt store biter som er brunet og kokt lenge på svak varme. Denne oppskriften er nok til ca. 6 personer. Oppskrift: Ca. 1,2 k...

Ossobucu på min måte.

Dette er den perfekte helge - middagen. Ossobuco er en kjent matrett fra Piemonte og fra Lombardia i Italia. Retten skal egentlig lages på kalveskank i skivermed margbein. Margen er vesentlig for at Ossobuco for den rette smaken. Jeg var vel nesten hele Østfold rundt for å se om jeg fant kalv...

Taco-gryte

Som en vri på taco'n. Denne gryta har blitt en stor HIT hos 18-åringen i huset. Om han hadde fått lov til å spise denne hver dag, hadde han gjort det! :-) Den er mager og kan lages kun med grønnsaker om det er ønskelig. (Kjøttfri mandag.) Jeg har laget denne med karbonadedeig. Du kan også bruke...

Oksegryte med Bayer og rotgrønnsaker

Hva med å lage en god gryte til søndagsmiddagen? Da anbefaler jeg denne! :-) Oppskrift: ca 1,2 kg okse høyrygg ca 4 ss hvetemel ca 7 dl brun oksekraft ca 3 dl Bayerøl 4 store gulrøtter 3 persillerøtter 2 stk rødløk 300 gr kantareller eller annen sopp en halvrød paprika en halv grønn ...
Astrid Eng Johansen

Astrid Eng Johansen

47, Skiptvet

Fagutdannet kokk siden 2000 og jobber som kokk. Jeg er lidenskapelig opptatt av kakebaking og matlaging. Liker å teste ut nye smakskombinasjoner og elsker å lese kokebøker der jeg selv kan få inspirasjon. Mulig at det er litt nerdete. :-) Synes også at det er viktig å holde på den gode, norske tradisjonsmaten og fremgangsmåtene. Følg meg gjerne på Instagram: @astridkokk, Facebook: Astridkokk.blogg.no og legg meg gjerne til på Snapchat: astridkokk. Jeg driver også 4.generasjon gårdsdrift med melkeku, korn og skog.

Kategorier

Arkiv