Risboller.

Ris boller er et "must" til jul. Disse lager du på 30 minutter. Denne oppskriften er ganske stor, så hvis du ikke har en Kenwood eller liknende, ville jeg kanskje halvert oppskriften. Ønsker du å lage risboller uten sukker, se under kategorien sukkerfri her på bloggen. Oppskrift: Smelt...
Astrid Eng Johansen

Astrid Eng Johansen

46, Skiptvet

Fagutdannet kokk siden 2000 og jobber som kokk. Jeg er lidenskapelig opptatt av kakebaking og matlaging. Liker å teste ut nye smakskombinasjoner og elsker å lese kokebøker der jeg selv kan få inspirasjon. Mulig at det er litt nerdete. :-) Synes også at det er viktig å holde på den gode, norske tradisjonsmaten og fremgangsmåtene. Følg meg gjerne på Instagram: @astridkokk, Facebook: Astridkokk.blogg.no og legg meg gjerne til på Snapchat: astridkokk. Jeg driver også 4.generasjon gårdsdrift med melkeku, korn og skog.

Kategorier

Arkiv

hits