Pastagrateng med skinke og grønnsaker

Jeg synes det er veldig greit når middagen kan serveres i en ildfastform som inneholder alt du synes er godt. Du kan bruke det du vil av grønnsaker, pasta og kjøtt eller fisk. Jeg har en basis-oppskrift på denne gratengen, men bruk gjerne det du liker. Oppskrift på ostesaus: 100 gram smør ...

Fastelavnsboller #reklame #sponset

I år er fastelavn nå førstkommende søndag. 26/2-17. Fastelavn betyr kvelden før fasten. Fastelavnssøndag er også blitt kalt fleskesøndag. Fastelavn er fastlagt til søndag 7 uker før 1.påskedag. (Pinsen er alltid 7 uker etter påske.)   Oppskrift: 50 gram gjær 5 dl melk 150 gram sukke...

Sitronkake med bringebærhjerter. #morsdag #valentinsdag

2.søndag i februar er det morsdag og 14. februar er det valentinsdag. <3 Da anbefaler jeg denne kaken. Det er en enkel kake å bake. Det tar bare litt tid fordi du må bake to kaker. Kaken er saftig med gode smaker.   Oppskrift på bringebærkake: 200 gram mykt smør 200 gram sukker 3 ...
Astrid Eng Johansen

Astrid Eng Johansen

46, Skiptvet

Fagutdannet kokk siden 2000 og jobber som kokk. Jeg er lidenskapelig opptatt av kakebaking og matlaging. Liker å teste ut nye smakskombinasjoner og elsker å lese kokebøker der jeg selv kan få inspirasjon. Mulig at det er litt nerdete. :-) Synes også at det er viktig å holde på den gode, norske tradisjonsmaten og fremgangsmåtene. Følg meg gjerne på Instagram: @astridkokk, Facebook: Astridkokk.blogg.no og legg meg gjerne til på Snapchat: astridkokk. Jeg driver også 4.generasjon gårdsdrift med melkeku, korn og skog.

Kategorier

Arkiv

hits