hits

Meatish - Kjøttfri #reklame #sponset

Jeg synes det er utrolig spennende å prøve nye matvarer og produkter generelt. Nå har jeg vært så heldig å få prøve Meatish Rå Deig med 0% kjøtt. (Deigen er basert på soya.) 100 gram inneholder 140 kcal og pakken på 400 gram koster 29,90 kr. Jeg brukte det både som taco-kjøttdeig og har laget ...

Bløtkake

Lag en enkel liten bløtkake til 17. mai som denne. Den kan fylles med det du liker best. Du bestemmer. Bare fantasien som kan stoppe deg. Jeg har fylt min med frisk ripsgele, friske jordbær og vaniljekrem.   Oppskrift på sukkerbrød: 3 egg 120 gram sukker 1 ss vann 80 gram hvetemel ...

Pavlova

Pavlova - Kanskje Norges nye nasjonalkake. Helt klart en ev de beste kakene som finnes.  Enten til konfirmasjon, 17. mai, sommerfest eller bare som noe godt til helgen. Her kommer min. Oppskrift på marengsbunnen: 6 stk eggehviter 2 ts bringebæreddik 4 dl sukker 2 ts maizenna 2 ts ...

Hjemmelaget Hollandaise-saus og dampet hvit asparges

Dette er noe av det beste jeg vet. Dampet hvit asparges med hjemmelaget hollandaise-saus og spekeskinke. Dette lager du raskt på ca 30 min. Lag sausen før du ordner med aspargesen. Den hvite aspargesen skrelles fra litt over midten og ned mot bunnen. Toppen trenger ikke å skrelles. Kutt av lit...

Kyllingwook med nudler

Middag på ca 20 minutter! Deilig kyllingwook med asiatiske smaker. Oppskriften er til ca. 4 personer.   Oppskrift: ca 200 gram ramen eller nudler ca. 400 gram rå kylling i strimler 1 fedd finhakket hvitløk 1 ss finhakket fersk ingefær 1 finhakket rød chili 1 rødløk 1 halv r...

Churros

Churros er et spansk bakverk. Det er laget på samme måte som vannbakkels men fritert i olje. Churrosen er sprø uten på og myk inni. Den kan rulles i sukker og kanel og dyppes i varm sjokoladesaus eller karamellsaus. Deigen er lett å lage og du trenger bare basis ingredienser.   Oppskrif...
Astrid Eng Johansen

Astrid Eng Johansen

47, Skiptvet

Fagutdannet kokk siden 2000 og jobber som kokk. Jeg er lidenskapelig opptatt av kakebaking og matlaging. Liker å teste ut nye smakskombinasjoner og elsker å lese kokebøker der jeg selv kan få inspirasjon. Mulig at det er litt nerdete. :-) Synes også at det er viktig å holde på den gode, norske tradisjonsmaten og fremgangsmåtene. Følg meg gjerne på Instagram: @astridkokk, Facebook: Astridkokk.blogg.no og legg meg gjerne til på Snapchat: astridkokk. Jeg driver også 4.generasjon gårdsdrift med melkeku, korn og skog.

Kategorier

Arkiv