hits

Hjemmelaget iste. #sukkerfri #reklame #buzzador

Iste lager du enkelt selv. Jeg elsker Chai som smaker mye av krydder. Jeg lager teen som vanlig, smaker til med Fiber Sirup Gold, som er brun sukkerfri sirup, tilsetter en ekstra kanelstang, sitronskive, frisk mynte og masse isbiter. Jeg er så heldig å ha fått prøve disse kapslene med te helt k...

Banan -og salt karamellkake. #sukkerfri #glutenfri.

Denne kaka er bare supergod, saftig, glutenfri og sukkerfri. Denne bør du lage. Veldig enkel er den også. Hvis du vil lage den med annen frukt enn banan, kan du bytte de ut med f.eks. ananas, eple, pære, eller appelsin i skiver. Ønsker du å bake kaken med sukker og hvetemel, gjør gjerne det...

Pai med grønnsaksrosetter. #kjøttfrimandag

Har jeg ikke laget et vakker pai? Den er ikke vanskelig å lage. Det tar nok litt tid, men det er det verdt. Kjempe god og lett å servere ute i det fri nå i sommer til lunsj, middag eller kveldsmat. Nå når vi har fått sånne fine varme sommerdager (her på Østlandet), orker ikke jeg hverken å ...

Ramsløkolje.

  Ramsløk kan du finne viltvoksende i skogen. Eller i grønnsakshyllen på Meny. :-) Smaker fantastisk. En blanding av hvitløk og gressløk/purre. Du kan tilsette oljen i salter, til pasta, omelett, paier, pizza, i bakverk, passer til biff/kjøtt, fjærkre og fisk. Hvis du ikke får tak i ...

Pasta på en annen måte. #kjøttfrimandag #reklame

Hvis du har lyst til å spise og lage pasta på en litt annen måte, så syns jeg at du burde prøve denne. Det tar litt tid, men det er det verdt.  Denne er uten kjøtt og oppskriften er til 2 personer. Lag den gjerne med kjøttdeig og til flere personer om du skulle ønske det.   Opps...

Laks i folie med grønnsaker. Grilltips.

Jeg har lagt ut et lignende innlegg før. Men synes dette er så godt. Og så enkelt å lage. Her har jeg laks som er smurt inn med pesto. Du kan bruke den fisken du selv ønsker. Grønnsakene jeg har brukt denne gangen er grønn asparges, squash, rød paprika, Cherrytomat, vårløk, ramsløk, salt og pep...
Astrid Eng Johansen

Astrid Eng Johansen

47, Skiptvet

Fagutdannet kokk siden 2000 og jobber som kokk. Jeg er lidenskapelig opptatt av kakebaking og matlaging. Liker å teste ut nye smakskombinasjoner og elsker å lese kokebøker der jeg selv kan få inspirasjon. Mulig at det er litt nerdete. :-) Synes også at det er viktig å holde på den gode, norske tradisjonsmaten og fremgangsmåtene. Følg meg gjerne på Instagram: @astridkokk, Facebook: Astridkokk.blogg.no og legg meg gjerne til på Snapchat: astridkokk. Jeg driver også 4.generasjon gårdsdrift med melkeku, korn og skog.

Kategorier

Arkiv