hits

Rask og enkel sommerkake

Denne saftige og gode kaken lager du enkelt i en foodproseccor eller for hånd.   Oppskrift: 110 gr sukker 150 gr mykt smør 2 egg 1 ts vaniljesukker 150 gr hvetemel 0,5 ts bakepulver skall og saft fra en halv sitron ca. 10 stk frike jordbær melis og sitronsaft.  ...

Pastarullade med ricotta og spinat

Dette er så enkelt og godt å lage. Jeg har fylt med ricotta og spinat men du kan fylle pastarullene med hva du måtte like. F.eks. Kjøttsaus, tomatsaus, soppstuing eller annen grønnsakstuing. Videre ser du hvordan jeg har laget disse.   3 egg knekkes. Bland inn ca, 100 gr revet ost, 200...

Butterdeigpakker med grønn asparges og brie

Disse aspargespakkene er super gode og så enkle å lage. De passer perfekt til lunsj, kvelds eller som en egen rett enten til tapas eller til f.eks. et damelag, eller om du bare har lyst på noe godt.   Dette er hva du trenger + litt olivenolje, salt og pepper.   Begynn med å kje...

Rabarbrapai

Sprø deilig pai med vaniljekrem og rabarbra. Om du ikke har rabarbra kan du bytte den ut med f.eks. jordbær, blåbær, pære eller eple.   Oppskrift på 1 stor pai eller 2 små: 250 gr hvetemel 100 gr melis 1 ts vaniljesukker 1 klype salt 100 gr kalt smør i terninger 2 egg.   B...
Astrid Eng Johansen

Astrid Eng Johansen

47, Skiptvet

Fagutdannet kokk siden 2000 og jobber som kokk. Jeg er lidenskapelig opptatt av kakebaking og matlaging. Liker å teste ut nye smakskombinasjoner og elsker å lese kokebøker der jeg selv kan få inspirasjon. Mulig at det er litt nerdete. :-) Synes også at det er viktig å holde på den gode, norske tradisjonsmaten og fremgangsmåtene. Følg meg gjerne på Instagram: @astridkokk, Facebook: Astridkokk.blogg.no og legg meg gjerne til på Snapchat: astridkokk. Jeg driver også 4.generasjon gårdsdrift med melkeku, korn og skog.

Kategorier

Arkiv