hits

Biffgryte med øl

Jeg har laget ei ny biffgryte. Jeg er veldig glad gryter fordi det smaker mye, lager seg nesten helt selv og smaker godt nå i vinterhalvåret. Lager du mye, kan du ha det til middag flere ganger og du kan fryse ned. Denne oppskriften er nok til ca. 6 - 8 personer.   Oppskrift: ca....

Giveaway på Instagram og Facebook! #reklame #annonse #sponset

I samarbeid med Funksjonellmat.no, har jeg fått lov å gi bort disse varene til 2 stk av dere på Instagram og på Facebook i morgen 20.11.17. Følger du begge kontoene mine + Funksjonellmat.no både på Facebook og Instagram har du muligheten til å få disse produktene sendt hjem til deg før jul....

Sursild, sennepssild og tomatsild.

Alle typer sild kan du lett og enkelt lage selv. Det er hyggelig gaver å gi bort til jul og veldig hyggelig å få. Ferdig laget sild er holdbar i ca 14 dager i kjøleskap. Pass på at glassene du bruker er rene og tette. Jeg anbefaler at du bruker kryddersild-filét til dette og ikke salt sild. Fo...

Rabarbradrikk fra Råde i Østfold. #reklame #annonse #sponsetinnlegg

Jeg har vært så heldig å få prøve denne kjempe gode rabarbradrikken. Den smaker friskt og ren smak. Den kan drikkes kald med isbiter en varm sommerdag, den kan lages som en fruktsaus til desserter, den kan blandes med champagne og serveres som en drink/velkomstdrink, den kan tilsettes en sukker...
Astrid Eng Johansen

Astrid Eng Johansen

47, Skiptvet

Fagutdannet kokk siden 2000 og jobber som kokk. Jeg er lidenskapelig opptatt av kakebaking og matlaging. Liker å teste ut nye smakskombinasjoner og elsker å lese kokebøker der jeg selv kan få inspirasjon. Mulig at det er litt nerdete. :-) Synes også at det er viktig å holde på den gode, norske tradisjonsmaten og fremgangsmåtene. Følg meg gjerne på Instagram: @astridkokk, Facebook: Astridkokk.blogg.no og legg meg gjerne til på Snapchat: astridkokk. Jeg driver også 4.generasjon gårdsdrift med melkeku, korn og skog.

Kategorier

Arkiv