hits

Hylleblomstsaft

Hylleblomstsaft med lime og sitron. For noen år siden plantet vi ei lita buske i hagen. Den er nå blitt ganske stor og får masse blomster. Lager saft av blomstene hvert år. Den blir kjempe god. Blandes ut i vann 1:6. Kan fint blandes med kullsyreholdig vann, brukes i drinker eller lage gele av d...

Geiteramssaft

Geiteramssaft. Laget denne saften for første gang nå i sommer. Den ble så god! Smaken minner om en blanding av rips og bringebær. Man skulle jo tro at det ville smake blomster av en eller annen sort, men det gjør det altså ikke. Nå som geiteramsen står i full blomst her på østlandet,&n...
Astrid Eng Johansen

Astrid Eng Johansen

47, Skiptvet

Fagutdannet kokk siden 2000 og jobber som kokk. Jeg er lidenskapelig opptatt av kakebaking og matlaging. Liker å teste ut nye smakskombinasjoner og elsker å lese kokebøker der jeg selv kan få inspirasjon. Mulig at det er litt nerdete. :-) Synes også at det er viktig å holde på den gode, norske tradisjonsmaten og fremgangsmåtene. Følg meg gjerne på Instagram: @astridkokk, Facebook: Astridkokk.blogg.no og legg meg gjerne til på Snapchat: astridkokk. Jeg driver også 4.generasjon gårdsdrift med melkeku, korn og skog.

Kategorier

Arkiv