Drue -og vårløksalat/purre

Denne salaten er supergod, passer både til stekt fisk og det meste av stekt kjøtt og spesielt grillmat. Enkel og lage med få ingredienser og er mager. Oppskriften er nok til ca. 3-4 personer. Oppskrift: Ca. 300 gram steinfrie druer Ca. 7 vårløk eller 1 liten purre Ca. 100 g...

"Luxus" sommersalat med entrecôte.

"Luksus"-sommersalat. Dette er en god middagssalat som kan serveres lun eller kald med et godt brød til. Dette har jeg brukt i salaten:Stekt entrecôte, blandet bladsalat, quinoa, gresskarkjerner, pinjekjerner, friske bringebær, hvit trøffel fra Castello og en balsamicovinaigrette. Vinaigrett...
Astrid Eng Johansen

Astrid Eng Johansen

46, Skiptvet

Fagutdannet kokk siden 2000 og jobber som kokk. Jeg er lidenskapelig opptatt av kakebaking og matlaging. Liker å teste ut nye smakskombinasjoner og elsker å lese kokebøker der jeg selv kan få inspirasjon. Mulig at det er litt nerdete. :-) Synes også at det er viktig å holde på den gode, norske tradisjonsmaten og fremgangsmåtene. Følg meg gjerne på Instagram: @astridkokk, Facebook: Astridkokk.blogg.no og legg meg gjerne til på Snapchat: astridkokk. Jeg driver også 4.generasjon gårdsdrift med melkeku, korn og skog.

Kategorier

Arkiv

hits