hits

Hjemmelaget Hollandaise-saus og dampet hvit asparges

Dette er noe av det beste jeg vet. Dampet hvit asparges med hjemmelaget hollandaise-saus og spekeskinke. Dette lager du raskt på ca 30 min. Lag sausen før du ordner med aspargesen. Den hvite aspargesen skrelles fra litt over midten og ned mot bunnen. Toppen trenger ikke å skrelles. Kutt av lit...
Astrid Eng Johansen

Astrid Eng Johansen

47, Skiptvet

Fagutdannet kokk siden 2000 og jobber som kokk. Jeg er lidenskapelig opptatt av kakebaking og matlaging. Liker å teste ut nye smakskombinasjoner og elsker å lese kokebøker der jeg selv kan få inspirasjon. Mulig at det er litt nerdete. :-) Synes også at det er viktig å holde på den gode, norske tradisjonsmaten og fremgangsmåtene. Følg meg gjerne på Instagram: @astridkokk, Facebook: Astridkokk.blogg.no og legg meg gjerne til på Snapchat: astridkokk. Jeg driver også 4.generasjon gårdsdrift med melkeku, korn og skog.

Kategorier

Arkiv