hits

Lapskaus. Raskt og enkelt.

Denne lapskausen lager du på ca. 30 min. Det er helt greit å jukse litt i en travel hverdag. Jeg har brukt strimlet svinekjøtt, men du kan f.eks. bruke pølse eller kjøttboller. Lag mye, da har du en lettvint og mager middag i flere dager. :-) Oppskrift: Ca. 800 gram svinekjøtt i str...

Den perfekte juleribba.

Det finnes mangeoppskrifter å følge for å få den perfekte ribba til jul. Og her kommer min. Og svoren blir utrolig sprø hver gang. Å få den perfekte ribba er litt planlegging. Jeg kjøper alltid tynnribbe fordi den liker jeg best.Du kan også velge familieribbe som har kotelettkammen sittende på ...
Astrid Eng Johansen

Astrid Eng Johansen

47, Skiptvet

Fagutdannet kokk siden 2000 og jobber som kokk. Jeg er lidenskapelig opptatt av kakebaking og matlaging. Liker å teste ut nye smakskombinasjoner og elsker å lese kokebøker der jeg selv kan få inspirasjon. Mulig at det er litt nerdete. :-) Synes også at det er viktig å holde på den gode, norske tradisjonsmaten og fremgangsmåtene. Følg meg gjerne på Instagram: @astridkokk, Facebook: Astridkokk.blogg.no og legg meg gjerne til på Snapchat: astridkokk. Jeg driver også 4.generasjon gårdsdrift med melkeku, korn og skog.

Kategorier

Arkiv