Eplesyltetøy

  Ingenting er så godt som hjemmelaget eplesyltetøy av norske epler. Kanskje du har noen i din egen hage eller kanskje naboen har noen? Denne oppskriften er ganske liten, men kan fint dobles eller triples. Hvis du ønsker kan du lage den sukkerfri. Erstatt sukkeret med Sukrin eller smak...
Astrid Eng Johansen

Astrid Eng Johansen

46, Skiptvet

Fagutdannet kokk siden 2000 og jobber som kokk. Jeg er lidenskapelig opptatt av kakebaking og matlaging. Liker å teste ut nye smakskombinasjoner og elsker å lese kokebøker der jeg selv kan få inspirasjon. Mulig at det er litt nerdete. :-) Synes også at det er viktig å holde på den gode, norske tradisjonsmaten og fremgangsmåtene. Følg meg gjerne på Instagram: @astridkokk, Facebook: Astridkokk.blogg.no og legg meg gjerne til på Snapchat: astridkokk. Jeg driver også 4.generasjon gårdsdrift med melkeku, korn og skog.

Kategorier

Arkiv

hits