Pynting av bryllupskake.

I helgen har jeg gjort noe jeg kanskje gjør 1 gang i året - laget bryllupskake! <3 Denne gangen ble det 3 ostekaker i forskjellige størrelser. Ostekaken er med pasjonsfruktsmak, er uten gelelokk og sprayet med perlemor. Pasjonsfruktsaft er en ganske gul juice. For å dempe fargen og fordi det ...

Olaf, Elsa og Anna. Frost.

I dag har jeg bakt min første "Frost-Kake." Ble fornøyd med resultatet. :-) Sjokoladekake med sjokolade/karamellkrem. Oppskriften på sjokoladekaken har jeg lagt inn i et tidligere innlegg her. Kaken inneholder natron og kefir. Flere bilder:   ...

Marsipanfigurer/konfekt. Tips til kakepynting.

Lag noen søte marsipanfigurer til jul. Tar ikke lang tid. Ta gjerne med barna og lag disse. De er fine å bare ha som pynt på et kakefat eller som pynt på cupcakes eller større kaker. Disse er laget at ferdig kjøpt marsipan. Også ferdig farget og med smak. Disse har jeg kjøpt i en matbutik...

Tips til hvordan du kan pynte kakene dine med ulike "tipper"

Jeghar fått mange spørsmål om hvilke tipper jeg brukertil å pynte diverse kaker.Det er lett å svare påfordi hver tipp har et nummer. Men hver tipp kan brukes på mange måter og det synes jeg er fryktelig vanskelig å forklare med ord hvordan jeg bruker dem. Jeg har sikkert 50 ulike tipper i ulike...
Astrid Eng Johansen

Astrid Eng Johansen

46, Skiptvet

Fagutdannet kokk siden 2000 og jobber som kokk. Jeg er lidenskapelig opptatt av kakebaking og matlaging. Liker å teste ut nye smakskombinasjoner og elsker å lese kokebøker der jeg selv kan få inspirasjon. Mulig at det er litt nerdete. :-) Synes også at det er viktig å holde på den gode, norske tradisjonsmaten og fremgangsmåtene. Følg meg gjerne på Instagram: @astridkokk, Facebook: Astridkokk.blogg.no og legg meg gjerne til på Snapchat: astridkokk. Jeg driver også 4.generasjon gårdsdrift med melkeku, korn og skog.

Kategorier

Arkiv

hits