Supergode grønnsaksburgere. Enkle å lage.
Oppskrift:
- 1 stk stor gulrot
- En halv squash
- En halv rødløk
- En halv rød chili
- En halv blomkål
- En halv brokkoli
- En halv rød paprika
- 1 fedd hvitløk
- En stor neve ruccola
- 100 gram revet lett gulost
- 2 egg
- 3 ss mager Cottage cheese
- 1 ts FiberHusk
- Salt, pepper
Vask og skrell gulroten og riv den grovt.
Vask og riv squashen grovt. Strø litt salt over og la den stå i ca. 10 min. Klem ut alt vannent i squashen før du blander den inn med resten
Finhakk løken.
Finhakk chilien.
Del blomkål og brokkoli i ganske små buketter og kok dem i lettsaltet vann i ca. 5-6 minutter. Sil av vannet.
Finhakk paprika.
Finhakk hvitløk
Hakk ruccola i mindre biter.
Pisk sammen egg og mager Cottage Cheese. Kjør røren glatt med en stavmikser.
Bland alle ingredienser godt, rør inn ost og FiberHusk helt til slutt. La svelle i ca 10 min.
Stek gyldne på middels varme i stekepanne. Bruk en god nonstick-panne der du slipper å bruke for mye olje/smør når du steker.
Du kan tilsette de grønnsakene du vil selv. Prøv deg frem og bruk det du liker.
#grønnsaksburger #kjøttfrimandag #kjøttfri #oppskrift #enkel #5omdagen #matblogg #astridkokk
Del gjerne dette innlegget med dine venner. <3
Du finner meg her også:
Instagram: @astridkokk
Snapchat: astridkokk
Facebook: Astridkokk.blogg.no
Dette må prøves
Så utrolig godt ut!
Så veldig gode ut.
Så nydelig, fargerik og god den så ut!