Grønnsaksburger

Supergode grønnsaksburgere. Enkle å lage.

Oppskrift:

  • 1 stk stor gulrot
  • En halv squash
  • En halv rødløk
  • En halv rød chili
  • En halv blomkål
  • En halv brokkoli
  • En halv rød paprika
  • 1 fedd hvitløk
  • En stor neve ruccola
  • 100 gram revet lett gulost
  • 2 egg
  • 3 ss mager Cottage cheese
  • 1 ts FiberHusk
  • Salt, pepper

 

Vask og skrell gulroten og riv den grovt.

Vask og riv squashen grovt. Strø litt salt over og la den stå i ca. 10 min. Klem ut alt vannent i squashen før du blander den inn med resten

Finhakk løken.

Finhakk chilien.

Del blomkål og brokkoli i ganske små buketter og kok dem i lettsaltet vann i ca. 5-6 minutter. Sil av vannet.

Finhakk paprika.

Finhakk hvitløk

Hakk ruccola i mindre biter.

Pisk sammen egg og mager Cottage Cheese. Kjør røren glatt med en stavmikser.

Bland alle ingredienser godt, rør inn ost og FiberHusk helt til slutt. La svelle i ca 10 min.

Stek gyldne på middels varme i stekepanne. Bruk en god nonstick-panne der du slipper å bruke for mye olje/smør når du steker.

Du kan tilsette de grønnsakene du vil selv. Prøv deg frem og bruk det du liker.

 


 

#grønnsaksburger #kjøttfrimandag #kjøttfri #oppskrift #enkel #5omdagen #matblogg #astridkokk

 

Del gjerne dette innlegget med dine venner. <3

 

Du finner meg her også:

Instagram: @astridkokk

Snapchat: astridkokk

Facebook: Astridkokk.blogg.no

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg