Pai eller pizza på en litt annen måte med enkle og gode råvarer. Helt uten kjøtt.
Smaksrik og lett å lage. Noen ganger tenker jeg at det er helt greit med enkle løsninger som å kjøpe ferdig fullkorns-pizzadeig.
Pizzadeigen er i utgangspunktet firkantet med jeg brukte en tallerken å skar den rund. Det gjør du som du vil med. Lag gjerne en firkantet stor eller som små porsjons-biter eller en rund.
Dette trenger du:
- 1 pk ferdig fullkorn pizzadeig.
- ca. 7-8 tomater. Bruk gjerne cherrytomater også.
- 1 boks kremost med hvitløk og urter
- 3 -4 ss pesto
- 1 liten rødløk
- ca. 100 gram chevre
- ca. 4-5 ss reven parmesan
- 1 fersk mozzarella
- 40 gram ristede pinjekjerner
- Frisk timian til pynt
- salt og pepper
Smør pizzadeigen med kremost.
Del tomatene i skiver og legg de “takstein” ovenpå kremosten.
Del løken i skiver og legg de over tomatene.
Fordel chevre, mozzarella og parmesan over tomatene.
Fordel pesto og pinjekjerner på toppen.
Ha på litt salt og pepper.
Husk at osten inneholder en del salt så ikke ha på for mye salt i etterkant.
Brett kanten på paien/pizzaen ca 1,5 cm inn og over fyllet.
Stekes på 230 grader i ca. 20 – 25 min. La den stå på benken i 10 min før du begynner å dele den opp.
Dryss over frisk timian ved servering. Den kan også serveres kald. Ha gjerne en god salat til.
#pai #pizza #tomat #ost #kremost #parmesan #chevre #mozzarella #pinjekjerner #lunsj #middag #kveldskos #tapas #vegetar #kjøttfrimandag #kjøttfri #kos #enkel #rask #oppskrift #matblogg #astridkokk #middagstips
Del gjerne dette innlegget med dine venner. <3
Du finner meg her også:
Instagram: @astridkokk
Snapchat: astridkokk
Facebook: Astridkokk.blogg.no
Kan tenke meg den var god ja :)) Så fristende ut i alle fall :)) God natt og fin morgendag til deg :))
Tusen takk!
Ønsker deg også en fin morgendag.
annebe:
Så godt det så ut!
Dette skal prøves ser veldig godt ut.
Tar du en tur innom min blogg og leser dagens innlegg Jeg fikk det til ,jeg tar ett oppgjør med de
som ikke hadde tro på meg
Ha en fin kveld
Fra Sissel