“Luksus”-sommersalat.
Dette er en god middagssalat som kan serveres lun eller kald med et godt brød til.
Dette har jeg brukt i salaten:Stekt entrecôte, blandet bladsalat, quinoa, gresskarkjerner, pinjekjerner, friske bringebær, hvit trøffel fra Castello og en balsamicovinaigrette.
Vinaigretten lager du av olje, balsamico, sitronsaft og litt sukker. Smak deg frem til hvor sterk du vil ha den. Entrecôten er medium stekt i panne og skåret i strimler. Quinoa er kokt etter anvisning på pakken. (Kan kjøpes på Kiwi eller i helsekostbutikker.) Bland alt sammen unntatt kjøttet og quinoa som tilsettes varm/lun. Vinagretten kan enten tilsettes direkte i salaten eller tilsettes etter eget ønske seinere.
Du kan godt bytte ut kjøttet med kylling, laks eller spekeskinke.Ønsker du å bruke en annen ost, er parmesan er god erstatning.