Ris boller er et “must” til jul.
Disse lager du på 30 minutter.
Denne oppskriften er ganske stor, så hvis du ikke har en Kenwood eller liknende, ville jeg kanskje halvert oppskriften.
Ønsker du å lage risboller uten sukker, se under kategorien sukkerfri her på bloggen.
Oppskrift:
Smelt delfiafett, (1 pk veier 250 gram), i en kjele på svak varme. Grovhakk sjokoladen og ha den i kjelen sammen med fettet. Du kan bruke den sjokoladen du liker best. Jeg bruker å blande lys og mørk. Lag sterk kaffe og ha den i kjelen med fett og sjokolade. Ta kjelen av platen og rør alt godt sammen.
Pisk egg, melis og vaniljesukker til tykk eggedosis.
Hell sjokoladeblandingen i eggedosisen og pisk de godt sammen.
Tilsett den puffede risen og bland den godt inn.
Fordeles i muffinsformer.
#risboller #delfiafett #sjokolade #puffetris #jul #Christmas #hohoho #julekaker #førjulstid #ikkejuluten #blogg #astridkokk
Følg meg gjerne på Instagram: @astridkokk eller lik Astridkokk.blogg.no på Facebook.
Så gode ut! 🙂