Dette året er jeg så heldig å ha squash i hagen. Jeg sådde frø i våres og nå begynner det å vokse frem små grønne squash. Disse store Orange blomstene sitter i enden av hver lille squash. Hvis du ikke rører blomstene, visner de bare og faller av. Blomstene smaker også godt av squash.
Oppskrift til ca. 8 fylte blomster:
- En halv squash i små terninger
- En halv rød paprika i små terninger
- 2 ss finhakket gressløk
- 2 skiver loff i terninger, uten skorpe
- 1 sammenpisket egg
- 100 gram kokt skinke i små terninger (kan sløyfes om du ønsker en vegetarisk rett.)
- Ca. 75 gram kremost naturell eller med urter og hvitløk
- Ca. 40 – 50 gram reven parmesan.
Legg terningene av loff ned i det sammenpiskede egget og la det trekke.
Bland alt i en bolle og rør godt. Bland og rør inn loff og eggeblandingen.
Bruk en liten teskje og fyll blomstene. Surr bladene litt sammen slik at du lukker fyllet inn i blomsten.
Legg de en smurt ildfast form og stek de i 10 minutter på ca. 200 grader.
Om du ønsker kan de også frityrstekes med da må de dobbelt paneres eller dyppes i en frityrrøre først.
Serveres varme som forrett eller bare som en snack.
#squashblomster #fyltesquashblomster #squash #blomster #fyll #grønnsaker #parmesan #kremost #vegetar #forrett #snack #enkelt #rask #matblogg #astridkokk
Del gjerne.<3
Du finner meg her også:
Snapchat: astridkokk
Instagram: @astridkokk
Facebook: Astridkokk.blogg.no
Aldri hørt om eller smakt, men så interessant ut (:
Aldri hørt om? Google squashblomster! 😀 Henriette Celin:
SV: Nei, hehe. Det skal jeg gjøre ;-D