Lakrisbåt-PannaCotta med fryst jordbærpure.
Oppskrift jordbærpure:
1 kurv jordbær,1 ts vaniljesukker,saften fra en halv sitron,2 ss sukker.
Rens og vask jordbærene. Kjør alle ingrediensene glatt med en stavmikser og frys det hele i minimum 2 timer.
Oppskrift lakrisbåt-PannaCotta: (3 porsjoner)
3 dl kremfløte,20 lakrisbåter,1 ts vaniljesukker,1 gelantin-blad.Noen lakrisbåter tl pynt.
Bløtlegg gelantinen i ca 10 min. Kok opp fløten og ha i lakrisbåtene, vaniljesukkeret og gelantinen. Rør godt til alt er oppløst.Fordel i dessertskåler og sett kjølig i minimum 1 time.
Pynt desserten med den fryste jordbærpureen, friske jordbær og lakrisbåter like før servering.
4 kommentarer
kjempe fin blogg! kos deg masse videre i sommer! 🙂 gjerne besøk bloggen min klem<3
Off.. bloggen din er under en uke og inneholder masse jeg vil smake.. Skal trykke “følg” på deg nå…. Selvom jeg egentlig tror det er dumt siden jeg prøver å gå NED 10 kg… 😉 Heldigvis ser noe her for avansert ut for meg, men denne oppskriften skal jeg prøve meg på en helg snart!
Da sier jeg godnatt med vann i munnen! haha
Trollblomst:
Hehe Jeg kommer nok til å legge ut litt andre oppskrifter etter hvert også, ikke bare sånne søte ting. 🙂 Ønsker deg en flott dag! 🙂
Gleder meg! 😉