Denne marsipanen er kun sukkerfri og er laget på ferdig kjøpte finmalte mandler. Fås kjøpt i utvalgte matbutikker og i helsekostbutikker.
Å bruke disse finmalte mandlene i marsipan gjør at den blir litt grov i teksturen, akkurat som “råmarsipan”.
Jeg brukte samme oppskrift som i mitt tidligere marsipanoppskrift. (Oppskriften med mandelmel).
Det eneste du kanskje må tenke på er at denne kan bli litt løsere i konsistensen. Tilsett 10-15 gram ekstra finmalte mandler i oppskriften. På toppen av marsipanstengene har jeg strødd på litt kanel. På kulene SukrinGold og på skivene knust tørket jordbær.
Om du ønsker å lage denne fullsukret, bytter du SukrinMelis med vanlig melis.
#marsipan #sukkerfri #glutenfri #konfekt #jul #Christmas #hohoho #blogg #astridkokk
Følg meg gjerne på Instagram: @astridkokk eller lik Astridkokk.blogg.no på Facebook.
Åå, nam nam! er så glad i marsipan ;3
Jeg også! 🙂 Bergensergenser: