Marsipan. Sukkerfri.

Denne marsipanen er kun sukkerfri og er laget på ferdig kjøpte finmalte mandler. Fås kjøpt i utvalgte matbutikker og i helsekostbutikker.

Å bruke disse finmalte mandlene i marsipan gjør at den blir litt grov i teksturen, akkurat som “råmarsipan”.

Jeg brukte samme oppskrift som i mitt tidligere marsipanoppskrift. (Oppskriften med mandelmel).

Det eneste du kanskje må tenke på er at denne kan bli litt løsere i konsistensen. Tilsett 10-15 gram ekstra finmalte mandler i oppskriften. På toppen av marsipanstengene har jeg strødd på litt kanel. På kulene SukrinGold og på skivene knust tørket jordbær.

Om du ønsker å lage denne fullsukret, bytter du SukrinMelis med vanlig melis.

 

 

#marsipan #sukkerfri #glutenfri #konfekt #jul #Christmas #hohoho #blogg #astridkokk

Følg meg gjerne på Instagram: @astridkokk eller lik Astridkokk.blogg.no på Facebook.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg