Når man får lyst på noe godt!
Kjempe gode! 🙂 Og sukkerfrie. 🙂 Sprø utenpå om myke og litt seige inni.
Jeg har laget dem litt store. Ønsker du å lage de mindre, må du huske å ikke steke de så lenge. De kan fort bli brente.
Oppskrift:
- 70 gram smør
- 125 gram mørk sukkerfri sjokolade
- 2 egg
- 40 gram Sukrin Gold
- 50 gram Fiber Sirup Gold
- 25 gram Tagatesse
- 120 gram hvetemel
- 0,5 ts bakepulver
- 2 ss kakao
- Frøene fra 1 vaniljestang
- En klype salt
- 170 gram grovhakket mørk sukkerfri sjokolade.
Smelt smør og 125 gram sjokolade på svak varme. Avkjøl noe.
Pisk egg, og Sukrin Gold til eggedosis.
Tilsett de andre ingrediensene, untatt grovhakket sjokolade, og pisk alt sammen til en røre.
Vend inn sjokoladebitene til slutt.
Settes på stekebrett kledd med bakepapir. Bruk skje og lag de så store du selv ønsker. Husk at de flyter litt utover under stekingen.
Stekes på 170 grader i ca. 15-20 min.
#sjokolade #cookies #trippelchococookies #sukkerfri #sukringold #tagatesse #fibersirupgold #funksjonellmat #reklame #blogg #matblogg #astridkokk #jul #Christmas #hohoho #julekaker
Del gjerne.<3
Følg meg gjerne på Instagram: @astridkokk eller lik Astridkokk.blogg.no på Facebook.
Hei fine deg 🙂 Ville bare si at jeg digger bloggen din og ay´t du skriver kjempe bra innlegg. Håper du får en fin jul sammen med venner og familie. For det fortjener du virkelig, så ønsker jeg det er godt nyttår 🙂
Tusen takk! <3 Ønsker deg også en kjempe fin jul. Kos deg masse. 🙂 Marthe Dagsland:
Så fyldige og gode disse så ut! nam nam <3