Sukkerfrie, glutenfrie og laktosefrie.
Luftige og lette.
Disse pannekakene er gode både til frokost, lunsj, middag og kvelds.
Av oppskriften blir det ca. 10 stk pannekaker.
Oppskrift:
- 3 egg
- 25 gram Tagatesse eller annet søtstoff
- 0,5 ts salt
- Frøene fra en halv vaniljestang
- 4 dl lett kokosmelk (1 boks)
- 50 gram olje
- ca. 200 gram Jytte-mjøl
- 2 ts bakepulver
Pisk alt sammen i en bolle og la røren hvile i ca. 10 min.
Stek små pannekaker i en Non-stick-panne, type Teflon. Har du ikke det, bruk litt olje under stekingen.
Serveres med f.eks. friske bær og mager vaniljekesam.
Om du ønsker kan du tilsette i røren en most banan, 1 dl glutenfrie havregryn. (Fjern da ca 20 gram Jytte-mjøl). Om du ønsker, kan du også bruke litt mandelmel, kokosmel og liknende. Du kan også bruke annet glutenfritt mel om du ønsker.
Kokosmelken gjør at det smaker litt kokos av pannekakene. Ønsker du ikke den smaken, bruk da vanlig laktosefri melk.
#pannekaker #amerikanske #mager #glutenfri #glutenfrie #jyttemjøl #laktosefri #melkefri #kokosmelk #lett #tagatesse #søtstoff #sukkerfrie #sukkerfri #funksjonellmat #blogg #matblogg #astridkokk #engodstart
Del gjerne. <3
Instagram: @astridkokk
Snapchat: astridkokk
Facebook: Astridkokk.blogg.no
Amerikanske pannekaker er såååå digg, helt nydelig nam nam
Amerikanske pannekaker er så godt! nam ;3
🙂 Bergensergenser:
Tusen takk! 🙂 Maren: