Veldig enkel og god tunfisksalat lager du lett selv.
Denne er både mager og proteinrik. Perfekt pålegg på knekkebrødet eller som en liten lunsj med grønn salat til. Godt med kokt egg og finsnittet vårløk til også.
Du kan gjerne bruke laks eller annen fisk, reker eller f.eks. stekt kylling i stedet for tunfisk.
Lar du den ferdige salaten stå å “god-gjøre seg” til dagen etter før du spiser den, vil smakene komme bedre frem.
Salaten holder seg i tett boks i kjøleskapet i ca. 1 uke.
Oppskrift:
- 1 boks tunfisk i vann
- 1 halv finhakket rød løk
- 1 halv finhakket rød paprika
- 1 halv finhakket rød chili
- 1 fedd finhakket hvitløk
- 1 ss finhakket persille
- 3 ss mager kesam
- 2-3 ss lett majones
- Salt og pepper.
Sil av vannet fra boksen med tunfisk.
Bland alt godt sammen i en bolle og smak til med salt og pepper.
#tunfisk #tunfisksalat #salat #mager #litefett #proteiner #proteinrik #magerkesam #pålegg #lunsj #blogg #matblogg #astridkokk
Del gjerne. <3
Instagram: @astridkokk
Snapchat: astridkokk
Facebook: Astridkokk.blogg.no
Så knallgod ut også ^^
Tusen takk!
Bergensergenser: