Denne suppen lager du på bare 10 minutter med litt juks og det er lov innimellom.
Jeg har brukt kyllingboller men du kan gjerne bruke kyllingfilet eller annet kyllingkjøtt, svinekjøtt eller det kjøttet du måtte ønske.
Du kan gjerne sløyfe alt kjøtt og bruke grønnsaksbuljong i stedet for hønsebulgjong.
Tilsett gjerne andre grønnsaker hvis du ønsker det. Se hva du har i kjøleskapet.
Det er deilig med en mettende, varm suppe nå i kulda.
Oppskriften er nok til ca. 3-4 personer.
Oppskrift:
- 5 dl vann
- 1 hønsebuljongterning
- En halv rødløk i terninger
- 1 cm finhakket rød chili
- En halv pakke kyllingboller (deles i 4)
- 1 pose ferdig råkost (inneholder gulrot, hvitkål og purre)
- Evt. litt nudler (kan sløyfes)
- Finhakket persille
- Salt og pepper.
Kok opp vann og tilsett buljongterningen.
Rens og finhakk løk og chili. Kok opp.
Tilsett kyllingbollene, posen med råkost, evt. nudler og kok i ca. 3 min.
Smak til med salt og pepper.
Finhakk persille og strø over like før servering.
Server gjerne suppen med flatbrød eller ferske rundstykker/brød.
Her i Østfold har det vært ille kalt i det siste.
I går var det – 25 grader da jeg dro på jobb kl. 0630.
I dag har gradestokken ligget på ca. – 18 grader.
Jeg har kost meg inne i dag med fyr i ovnen og varm suppe.
Ønsker alle en fortsatt fin kveld.
#kyllingsuppe #suppe #enkel #mager #juksalitt #råkost #kjøttbolleravkylling #kyllingboller #nudler #kulde #Østfold #ostfold #reklame #ikkesponsetinnlegg #blogg #matblogg #astridkokk
Del gjerne. <3
Instagram: @astrdkokk
Snapchat: astridkokk
Facebook: Astrikokk.blogg.no
Er så godt med sånne supper nå når det er kaldt. Og denne så kjempegod ut 😀
Tusen takk! 🙂 Dette er en suppe alle kan klare å lage og den er litt hot pga chilien og varmer nå i kulda her på Østlandet. 🙂 Henriette Celin:
SV: Det er jo og veldig greit 😉