Enkel og rask spinatsuppe med egg.

Denne spinatsuppen lager du på ca. 10 minutter.

Kjempe enkel, god og metter lenge.

Spinat inneholder mye vitamin A, vitamin B6, vitamin C, vitamin E, antioksidanter og jern. Men for at kroppen skal kunne ta opp jernet fra spinaten, bør du innta vitamin C, som f.eks. appelsinjuice, som drikke til suppen.

Oppskriften er til ca. 2 personer.

 

Oppskrift:

  • 5 dl kylling/hønsekraft. Evt. en buljongterning.
  • Ca. 150 gram frisk, vasket spinat
  • 1 vårløk
  • En klype cayennepepper
  • En klype muskatnøtt
  • Salt
  • Ca. 150 gram lett creme fraiche
  • 2 stk. hardkokte egg
  • Persille

 

Kok eggene i ca. 8-10 min, skrelles og deles i båter.

Kok opp kyllingkraften og tilsett spinaten og strimlet vårløk. Kok opp.

Bruk en stavmikser og kjør suppen glatt.

Tilsett creme fraiche.

Smak til med salt, malt muskatnøtt og cayennepepper.

Ha suppen i dyp tallerken, legg i egg og pynt med persille.

Serveres med nystekte rundstykker til.

 

#spinatsuppe #spinat #suppe #egg #cremefraiche #enkel #rask #mager #matblogg #astridkokk

 

Del gjerne. <3

 

Instagram: @astridkokk

Snapchat: astridkokk

Facebook: Astridkokk.blogg.no

 

 

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg