Denne spinatsuppen lager du på ca. 10 minutter.
Kjempe enkel, god og metter lenge.
Spinat inneholder mye vitamin A, vitamin B6, vitamin C, vitamin E, antioksidanter og jern. Men for at kroppen skal kunne ta opp jernet fra spinaten, bør du innta vitamin C, som f.eks. appelsinjuice, som drikke til suppen.
Oppskriften er til ca. 2 personer.
Oppskrift:
- 5 dl kylling/hønsekraft. Evt. en buljongterning.
- Ca. 150 gram frisk, vasket spinat
- 1 vårløk
- En klype cayennepepper
- En klype muskatnøtt
- Salt
- Ca. 150 gram lett creme fraiche
- 2 stk. hardkokte egg
- Persille
Kok eggene i ca. 8-10 min, skrelles og deles i båter.
Kok opp kyllingkraften og tilsett spinaten og strimlet vårløk. Kok opp.
Bruk en stavmikser og kjør suppen glatt.
Tilsett creme fraiche.
Smak til med salt, malt muskatnøtt og cayennepepper.
Ha suppen i dyp tallerken, legg i egg og pynt med persille.
Serveres med nystekte rundstykker til.
#spinatsuppe #spinat #suppe #egg #cremefraiche #enkel #rask #mager #matblogg #astridkokk
Del gjerne. <3
Instagram: @astridkokk
Snapchat: astridkokk
Facebook: Astridkokk.blogg.no
Du presenterer alltid maten så utrolig flott!
denne fristet veldig 😀
Tusen takk! 🙂 Henriette Celin:
Så godt det ser ut! 🙂