Lapskaus. Raskt og enkelt.

Denne lapskausen lager du på ca. 30 min.

Det er helt greit å jukse litt i en travel hverdag.

Jeg har brukt strimlet svinekjøtt, men du kan f.eks. bruke pølse eller kjøttboller. Lag mye, da har du en lettvint og mager middag i flere dager. 🙂

Oppskrift:

  • Ca. 800 gram svinekjøtt i strimler eller pølse
  • 2 poser a 850 gram fryst lapskausblanding
  • 2 buljongterninger enten grønnsak eller svin. (Bruk gjerne konsentrert kraft)
  • Vann
  • Salt og pepper.

 

Brun kjøttet i en stekepanne først.  Ha kjøttet i en gryte.

Ha i grønnsakene og buljongterningene/kraft.

Kok i ca 20 min til grønnsakene er møre.

Smak til med salt og pepper.

Server med flatbrød eller brød.

Du kan også lage dette som en suppe. Ha i mere vann/buljong/kraft og smak til.

 

 

#lapskaus #svinekjøtt #svin #kjøtt #mager #rask #enkel #middag #hverdag #lapskausblanding #blogg #matblogg #astridkokk

 

Del gjerne dette med dine venner. <3

 

Instagram: @astrideng

Snapchat: astridkokk

Facebook: Astridkokk.blogg.no

8 kommentarer

Siste innlegg