Perfekt eggerøre.

Slik lager du perfekt, silkemyk eggerøre til frokosten eller til lunsj:

2 ss væske som f.eks. fløte, melk eller vann pr. egg. Beregn 2 egg pr. person.

Salt, pepper og frisk gressløk.

Pisk alt godt sammen.

Bruk en “nonstick” stekepanne eller ha i litt olje. Stek eggerøren på middels varme slik at den ikke blir brun. Rør hele tiden. Ta eggerøren ut av pannen før den har stivnet helt. Den vil fortsatt stivne etter at du har tatt den ut av stekepannen. Slik unngår du å få en fast og hard konsistens på eggerøren. Serveres varm eller kald.

 

#eggerøre #perfekt #frokost #lunsj #egg #gressløk #påske #easter #silkemyk #matblogg #astridkokk

 

Del gjerne dette med dine venner. <3

 

Følg meg gjerne her også:

Instagram: @astidkokk

Snapchat: astridkokk

Facebook: Astridkokk.blogg.no

1 kommentar
    1. Hei, så godt og creamy det ser ut. Jeg bruker hverken fløte eller melk, i eggerøre, når jeg lager det hjemme. På jobb, bruker vi vann og har det i en brød form, som etterhvert skjæres i skiver, på smørbrød.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg