Pasta på en annen måte. #kjøttfrimandag #reklame

Hvis du har lyst til å spise og lage pasta på en litt annen måte, så syns jeg at du burde prøve denne. Det tar litt tid, men det er det verdt.

 Denne er uten kjøtt og oppskriften er til 2 personer. Lag den gjerne med kjøttdeig og til flere personer om du skulle ønske det.

 

Oppskrift:

  • Ca, 150 gram ferdig kokt pastarør av typen Tortiglioni (Barilla)
  • Ca. 200 gram ferdig tomatsaus. Se oppskrift på tomatsaus under Ricotta-dumplings her på bloggen.
  • 70 gram Apetina kremost – Ruccola & Pesto.                                                                         
  • 100 gram revet ost
  • 30 gram revet parmesan.

 

Kok pastaen i ca. 8 min i lettsaltet vann og sil av.

Bruk en liten kakeform eller liten ildfastform som smøres godt og sett pastarørene på høykant i formen. Hvis du holder formen litt på skrå, er det lettere å plassere pastaen oppi formen slik at den ikke “velter” mens du holder på.

Når formen er helt tett av pastarør, har du pastasausen over rørene. Bruk et spisst redskap, f.eks. en spisepinne, og dytt pastasausen ned i hullene i pastaen. Det er viktig at du får fylt de opp skikkelig med saus.

Smør kremosten på toppen av tomatsausen og strø over både “vanlig” reven ost og reven parmesan.

Det er lurt å ha aluminiumsfolie rundt formen hvis du bruker er kakeform, slik at sausen holder seg inni formen under steking. Den kan renne ut underveis.

Stek formen på 175 grader i ca. 20 minutter.  Serveres gjerne med salat.

 

 

#pasta #reklame #ikkesponset #kjøttfrimandag #tomatsaus #ost #parmesan #kremost #apetina #barilla #nofollow #middag #lunsj #matblogg #astridkokk

 

Snapchat: astridkokk

Instagram: @astridkokk

Facebook: Astridkokk.blogg.no

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg