Disse müslibarene er supergode! Kjempe enkle og lage og er sukkerfrie.
Ta de med på trening, tur, på stranda eller bare spis en som et mellommåltid eller om du er litt fysen på noe godt og noe litt sunnere til kaffen.
Oppskrift:
- Frøene fra en halv vaniljestang
- 50 gram Tagatesse
- 100 gram Fibersirup Gold
- 120 gram Cocosa -kokosolje
- En god klype salt
- 50 gram grovhakkede pistasjnøtter
- 50 gram grovhakkede mandler
- 50 gram solsikkekjerner
- 50 gram sesamfrø
- 25 gram kokos
- 175 gram havregryn
- 75 gram rosiner
- 75 gram tørkede, grovhakkede aprikoser
- 100 gram tørket grovhakket fiken
Ha cocosolje, Tagatesse, fibersirup og vaniljefrø i en kjele. Kok opp dette og la det småboble i ca 2-3 min.
Ha i alle de andre ingrediensene, ha platen på lav temp. og rør alt godt sammen.
Om du ønsker å bytte ut noen av ingrediensene med noe annet, gjør gjerne det. Bruk det du liker bare mengden stemmer over ens med oppskriften.
Bruk en liten ildfastform og ha müsliblandingen i denne. Klem det flatt med en slikkepott eller liknende.
Dekk formen til med plast og sett den i kjøleskap i minimum 4 timer. Men helst natten over.
Når dette har stivnet og blitt litt hardt, deler du müslibaren opp i passe biter. Bruk en kniv med tagger.
Oppbevares i kjøleskap. Oppskriften er ganske stor, men du kan fint ha denne i kjøleskapet i 2-3 uker.
#müslibar #sukkerfri #tørketfrukt #frø #mandler #tagatesse #fibersirupgold #cocosaolje #søtstoff #funkjsonellmat #reklame #nofollow #tur #trening #mellommåltid #fiber #sunnere #godis #enkelt #rask #supergodt #matblogg #astridkokk #nøtter #müsli #hjemmelaget #musli
Del gjerne. <3
Du finner meg her også:
Snapchat: astridkokk
Instagram: @astridkokk
Facebook: Astridkokk.blogg.no
Sånne barer er så gode 😀
nam disse så gode ut 😀 så flink du er til og lage mat 😀
ønsker deg en fin dag og en god sommer:D
Tusen takk! 🙂 God sommer! 🙂 eveliin: