Maisbrød

Maisbrød! Hvis du ikke har smakt det før, anbefaler jeg deg å bake dette. Saftig og søtt.

Kjempe godt, enkelt og raskt å lage. Skal ikke heve og ikke eltes. Passer perfekt til grillmaten.

Oppskrift:

  • 3 dl maismel
  • 4 dl hvetemel
  • 1 dl sukker
  • 1 ss bakepulver
  • 1,5 ts salt
  • 2 egg
  • 4 dl melk
  • 0,5 dl olje
  • En halv rød paprika i små terninger
  • 1 liten boks maiskorn
  • 1 fedd finhakket hvitløk

 

Sett ovnen på 180 grader.

Bland alt det tørre i en bakebolle.

Bland alt det våte og pisk det godt sammen i en annen bolle.

Ha paprikaterningene, maisen og hvitløken i melkeblandingen og rør godt.

Finn frem en liten langpanne, på størrelse med en litt stor ildfast lasagneform. Kle den med bakepapir.

Bland det våte i det tørre og rør det godt sammen. Ikke bruk mikser. Røren vil være litt “tynn”. Ha røren over i formen og stek maisbrødet i ca. 35 min midt i ovnen.

Avkjøl på rist.

 

 

#maisbrød #corn #cornbread #mais #brød #bakepulver #utenheving #eltefritt #paprika #hvitløk #grilling #tilbehørtilgrillmat #grill #middag #amerikanskmaisbrød #raskt #enkelt #maismel #matblogg #astridkokk

Del gjerne dette innlegget med dine venner. <3

 

Du finner meg her også:

Snapchat: astridkokk

Instagram: @astridkokk

Facebook: Astridkokk.blogg.no

 

 

 

7 kommentarer

Siste innlegg