Potetlomper kan fylles med mye godt. Det trenger ikke være kun pølser.
Du kan bruke de både som forrett, til tapas, og lunsj/kveldsmat. Hvis du lager de til lunsj/kveldsmat ville jeg kanskje bare delt lefsene i to og ikke i små biter som på bildene.
Du kan fylle de med akkurat det du selv liker.
Det jeg har brukt her er: Kremost (enten naturell eller tilsatt urter), røkt laks, ruccola, paprika og agurk.
TIPS TIL ANNET FYLL: Spekeskinke, kylling, salami, kokt skinke og gulost, skalldyrsalat, etc.
TIPS: Hvis du har tenkt å lage disse dagen før, anbefaler jeg at du bruker tortillalefser i stedet for lomper. Lompene har lett for å bli våte og løse seg opp hvis de blir stående for lenge med fyllet i.
Smør på kremost først, så legger du på det fyllet du selv ønsker. Legg paprika og agurk ned mot den ene langsiden på lompen slik at fyllet havner i midten av rullen. Du må ikke gjøre det, men jeg synes det ser penest ut da.
#lefserullade #potetlomper #lomper #potet #laks #røktlaks #grønnsaker #kremost #lunsj #kveldsmat #forrett #tapas #matblogg #astridkokk
Del gjerne dette innlegget med dine venner. <3
Du finner meg her også:
Snapchat: astridkokk
Instagram: @astridkokk
Facebook: Astridkokk.blogg.no
En god lunsj det ja (:
Så godt det så ut!